Betaalmogelijkheden

Wij werken bij Topland Caravans samen met Finanplaza: Uw lening aanvragen bij Finanplaza, betekent dat u profiteert van de arrangementen die wij bij 17 banken hebben. Hierdoor zijn wij in staat om u een lening te verstrekken tegen de laagst mogelijke tarieven van Nederland. Het voordeel hiervan voor u rekenen wij u graag voor.

Ook is het mogelijk om de lening die u heeft bij andere instellingen (vaak tegen zéér hoge rentes, zoals bijvoorbeeld bij Visa Card, ING Card, Prime-Line, Wehkamp, Neckermann etc) onder te brengen in een veel goedkopere lening via Finanplaza BV. Deze oversluitservice verzorgen wij overigens geheel kosteloos voor u.

Aanvragen CaravanDreams Concept

De caravan aanschaffen met het CaravanDreams Concept wordt ervaren als de meest uitgekiende en betrouwbare manier van caravan kopen. Immers, een caravan kopen met het CaravanDreams Concept betekent dat u, vast en zeker weet dat u binnen enkele jaren weer een goede deal kunt doen met uw dealer. En wie zou dat niet willen?

Hoe werkt dat nu?

Binnen het CaravanDreams Concept wordt op naam van de koper een bankrekening geopend, waarmee de investering in de caravan, inclusief eventuele opties, gedaan wordt. Met de koper wordt afgesproken dat er een vast bedrag per maand wordt overgemaakt op deze bankrekening. Uit dit vaste bedrag wordt maandelijks een deel apart gezet en gereserveerd voor een mogelijke volgende aanschaf. Het andere deel wordt gebruikt voor de betaling van de rente. Deze rente is een aflopende rente. Anders gezegd, het bedrag aan rente daalt maandelijks. Door dit dalende rentebedrag, blijft elke volgende maand meer geld over om apart te zetten en te reserveren. Uw toekomstige bestedingsruimte groeit dan ook sterker aan naarmate de tijd vordert.

Aan u de keuze!

1- De eerste keuze die u kunt maken is: betaal ik de caravan uit eigen middelen, of met het CaravanDreams Concept. Door van dit concept gebruik te maken kiest u ervoor om uw spaargeld op uw spaarrekening te laten staan. Het voordeel hiervan is dat u daardoor geniet van een oplopende rente op uw spaarrekening bij uw eigen bank.

2- Uw tweede keuze heeft te maken met de hoeveelheid geld die u straks (bijvoorbeeld over 4 of 5 jaar) beschikbaar wenst te hebben om uw caravan te vervangen voor een nieuw of jonger exemplaar. Wilt u bij de aanschaf van een volgende caravan meer geld beschikbaar hebben, dan is extra geld opzij leggen in dit concept de juiste keuze. Als vuistregel geldt dat € 10,00 extra per maand, na 5 jaar circa € 750,00 extra bestedingsruimte geeft. Uitermate interessant dus!

Ook voor u!

De periode van 4 of 5 jaar is slechts een voorbeeld. Kunt u bijvoorbeeld al na 3 ½ jaar een goede deal doen met uw dealer, dan moet u dat zeker niet nalaten. Het geld staat klaar op uw rekening, en is ervoor bestemd. U bepaalt straks, wanneer en hoeveel u van dit geld gaat aanspreken om uw toekomstige vervanging te realiseren. En dat is dan ook de zekerheid die u binnen het CaravanDreams Concept heeft: De zekerheid dat u straks, vast en zeker, weer een volgende deal kunt doen. Wilt u voor uzelf een berekening maken, klik hier voor de Calculator.

Het CaravanDreams Concept: Vast en Zeker